lördag, december 08, 2007

Fantastiskt!

I går hade jag Fantastiska Fyran på besök. J fick stänga tidigt så redan halv sex var styrkorna samlade. Det blev biljard, julkalendern på TV, oxfilé (från pizzerian), mer slötittande på TV och så IDOL-finalen. S började gråta när vinnaren meddelades... Mycket känslor (läs: alkohol) i omlopp... :) Jag är så glad för er tre! Ni är så härliga! Det var verkligen hur bra som helst igår! Haha!

I eftermiddag ska jag till kollega MF i Malmö. Vi ska gå på stan och sen hem till en kompis till henne och festa lite! Ska bli roligt! Skulle tydligen mest vara lärare, och lärare kan konsten att festa! :-D

På jobbet har den här veckan varit körig... Många borta, både på fritids och i skolan, tur att jag finns och är flexibel... :-D Igår blev 5 tjejer i ena klassen sjuka i vad som kan vara vinterkräksjukan... och i den andra klassen går det löss. Jippie! Tur att det är helg nu!


Nåt som inte är helt fantastiskt är att M satt i krismöte i tre timmar på julfesten igår kväll... De var 5 gubbar (eller killar whatever) som satt och försökte lösa ett problem som uppstått i Österrike. Det gick nog inte så bra för M ska åka dit i eftermiddag.. :-/ Typiskt... Men han ska inte vara borta så länge, kommer kanske hem redan på måndag! :-)

Inga kommentarer: