lördag, mars 08, 2008

Nya möbler!

Idag har M och jag varit till Ekeby Möbelaffär och gjort av med massa pengar och det enda vi fick med oss hem därifrån var lite papper... :-o

Vi köpte ett matsalsbord med två iläggsskivor och åtta stolar. Så nu kan vi ha gäster. Eller inte nu, men sen när borde har kommit om en månad ungefär. Intressanmälan kan göras redan nu. :-p

Vi köpte ett skrivbord också. Som vi ska ha i vårt nya arbetsrum som ska bli klart snart. Det är mycket mindre än det vi har nu, men så är ju arbetsrummet mycket mindre än det ställföreträdande arbetsrummet, dvs vardagsrummet. :-)

Såhär ser skrivbordet ut:


(bild från jahnke-moebel.de)
Bilder på matsalsbordet och stolarna kommer när det är här hemma och ihopmonterat och klart! Vecka 14 skulle de få in det till butiken. Mammsen och pappili är här då så de får köra till Ekeby och hämta det. Sen får vi hjälpas åt att bygga ihop det hela... OM det kommer i tid vill säga. Annars får butiken köra hit det och bygga ihop det.


Mmmm! Nu blir det snart ost och kex till vinet i glasen! Jag ÄLSKAR att ha M hemma! Jag ÄLSKAR honom!


I går skedde ytterligare ett mirakel i vår bekantskapskrets! Den här gången var det M&A som fick en liten pojke. Eller ja, så värst liten var han inte, 56cm och 4890gram! Jättesöt står det att han är i smset! Självklart är han det! Längtar tills de kommer hem så man kan få lite bilder till sin msn! :-) STORT GRATTIS till er!!!

Inga kommentarer: