söndag, mars 09, 2008

Heldag

Idag har vi haft en heldag. Åkte till Malmö och gick på Hem- och Villmässan. Fullt med folk och massa saker att titta på. Det finaste vi såg var nog Johnnie och Mattias från Roomservice och det bästa var nog tvättmaskinen och torktumlaren som vi köpte. Vi bestämde nån gång i somras eller tidigt i höstas att vi skulle ha just dessa maskiner men som vanligt i den här familjen så var det ingen som fick tummen ur och köpte dem.. eller, ja... NÅGON hade kunnat köpa dem för flera månader sedan om NÅGON ANNAN bara hade sett till att få elen fixad. Nu var det ett bra pris på båda maskinerna så vi slog till. Hoppas nu bara att NÅGON ser till att fixa det där med elen nu.

Vi skaffade villalarm också. Det är förvirrande att gå runt på mässan och de olika företagen smutskastar varandra och försöker få oss att välja dem. Men vi valde tillslut Securitas. Mycket för att de är så väletablerade och så hade de andra företagen inte så mycket skit att säga om just dem... :-)

Sen körde vi ut till Svågertorp och Bauhaus där vi köpte tapetklister. Sen vidare till Biltema där vi köpte en cykelhållare till bilen och nåt verktyg till styrleden som M ska leka lite med.

Nu är vi hemma och trötta. Blir myxkväll ikväll!

Inga kommentarer: